Hari Bapak?

bkn x kesah tapi mcm pelik, bile smpai time je baru nak wish pelbagai- tngok mcm aku, hari² aku adlah hari untuk bapak aku- mau tak nye, asal nmpk muke aku je bapak aku suh bt itu bt ini- aku x merungut pun, aku mmg ikhlas (luaran je tu, dlm hati tertekan beb) aku smbut Hari Bapak xsuke wish² ni, aku pnyer care laen beb- aku pegi kedai kete 2nd-hand, aku terus je booking 1 kete WISH untuk bapak aku- ala brape la sgt krete tu kalu nak dibandingkan dgn perngorbanan die kan (sumpah aku tipu lagi)

aku rse mcm pelik je nak wish Hari Bapak kat bapak aku, nak wish omputih aku takut bapak aku xpaham- kadang² ape yg aku ckp pun aku x paham- nak wish ckp melayu aku risau bapak aku pitam plak, mau taknye xpernah² wish tibe² tahun ni nak wish-

aku- hello daddy, happy father's day
bapak- hoh....???!!?? @#$$#@%^^%$

aku- ayah, selamat hari bapak......
bapak- ko ni dah nak mampus ke ape, meh aku bawak ko pegi hospital cek darah
aku- glurrp.....

5 ulasan:

suezensuzanna berkata...

sempoi dialogue tuh!!!....haha..ehhh nk yg color kuning ekk???

BiskutMarie(",) berkata...

sue--> hahaha, jgn bgtau orng "kuning" tu ape. mau kne gelak nnt

oshin da vinnci berkata...

hhehehe...

kelakar nyee...

sethn skali maybe dorg lupe akan tarikh ituuu :)

Cik aiNa berkata...

hahaa...oke ape cmtu..asalkan kte wish suda..die x paham xpe..

BiskutMarie(",) berkata...

oshin--> bufday awek/balak ingt plak tue, pelik-pelik... hahaha..

Cik aina--> ya, sekurang-kurangnye kite wish.. hehe