English Session


English gua tak power, tahap adik-adik sekolah rendah je. Keturunan gua memang bukan dari bangsawan Amerika mahupun British, masa belajar memang tak minat nak ambil tahu tapi bila dah tua-tua ni sibuk nak belajar English education. Nak gua suka dan rela pergi ambil kelas English memang tak, kebetulan di pejabat gua ada buat English Session untuk orang-orang macam gua yang nak menambah baik pertuturan dan tulisan dalam English.

Kelas pertama bermula hari ini, 1 sesi 2 jam, seminggu 2 kali selama 12 minggu baru boleh dapat sijil. Sijil yang membuatkan gua tabah nak pergi kelas English ni, untuk masa depan. Nanti kalau anak-anak tanya tak la segan sangat kalau dah ada sijil, untuk hari pertama semuanya dalam keadaan yang baik. Gua enjoy dan terasa semakin hebat, haha...

4 ulasan:

pizli berkata...

Baguslah company ada provide macam tu. hehehe..

BISKUTMARIE(",) berkata...

pizli--> untung bdan la kirenye, haha.... rugi tak rebut peluang...

Tanpa Nama berkata...

so, after this we can start communicate in english...i mean fully in english ok sayang...no more malay..at least you can practice and improve your english communication skills...i support you...

BISKUTMARIE(",) berkata...

Tanpa Nama--> I try, hahaha..