UNICEF, Stop Child Abuse!



Brutal² gak, rock² gak tapi hati gua lembut bukan bermakne hati gua dalam ada taman. Gua dah menyatakan sokongan gua terhadap kempen yang UNICEF ni buat, lu orang bila lagi. Lu orang bole design sendiri tangan bagi menunjukkan yang lu orang sokong kempen ni. Tak yah susah², lu orang klik je iklan yang ada kat belah atas & kanan blog gua.

4 ulasan:

cahayachenta berkata...

hati lmbut la tu

lumut berkata...

ape tuh biskut marie??hehe

dalam hati ada taman..?

tp aku lagi suke tgk lelaki menangis....

BISKUTMARIE(",) berkata...

cahayachenta--> hati lembut tapi tak de taman..
huahuahua...

BISKUTMARIE(",) berkata...

lumut--> tgk lelaki menangis...?
npe lak...?
heran ni...
hehehe...