Berkat, Selamat

Die ni ade kenan kamera↑


Pada 2 Oktober 2010 merupakan hari pertunangan member gua 1 opis lain department yang agak montel, dengan bertemakan warna purple yang memungkinkan beliau nampak lebih kecil dari size asal. Apa-apa pun gua mengucapkan Selamat Bertunang buat Ani dan pasangannya Zahar (nama gua men petik je ni). Hantaran gua tak pasti, tapi gua syak dalam 10k. Rate terbaru masa kini, bak kata makcik² kat opis. Semoga bahagia ke jinjang pelamin tak kira berapa hantaran dan dulang, amin.......





-tiba-tiba gua terfikir masa depan, seronok......

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hampeh ko fadli... gamba aku ko letak wat aper? kan dah pames.. heheheheheh bikin malu jer wei...

BISKUTMARIE(",) berkata...

ani--> ok la tu femes...
hehehe...