Kesan BERSIH 2.0

Belum lagi waktunya berlaku tetapi kesannya sudah dirasai harini, sekatan jalan raya dibuat dan berlaku kesesakan luar biasa, banyak kesan buruk dari yang baik. Ini kesan sebelum berlakunya Perhimpunan Bersih, bayangkan kesan sekiranya terjadi perhimpunan di jalanan? Fikir-fikir la wahai penganjur dan pengikut perhimpunan Bersih 2.0 sekalian, banyak lagi cara lain yang lebih baik dari apa yang dirancangkan. Jangan wujudkan sejarah hitam seperti yang telah berlaku dahulu, waraskan dan bersihkan diri dulu sebelum membuat keputusan. Kembali melihat agama sejenak sekiranya jalan dunia dilihat hitam, pegangan kita pada ISLAM! InyaALLAH bersih.....



6 ulasan:

pizli berkata...

Benda ni aku dah expect lama dah sebab dulu pun dah ada.. nasib baik hari ni aku kerja kl tapi takde road block lepas sg besi.. wife aku, aku suruh dia cuti je on Jumaat sebab confirm Jumaat akan ada..

BISKUTMARIE(",) berkata...

pizli--> tadi pagi dari balakong nak ke sg besi mmg jammed truk, dari 3 jalan jadi 1 jalan je road block td...

nak mrah polis pun xgune da mmg tu kje dorang...

Alin Hassan berkata...

hai biskut marie. :)

suezen berkata...

no komen....

ps::dh 2 hari smpi opis lambat sebab roadblock pagi2 buta!!!!

BISKUTMARIE(",) berkata...

alin--> Hai Alin Hassan.. salam perkenalan...

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> harap lepas ni da xde perhimpunan yg mmbuatkan kite tersangkut dlm kesesakan jalanraya..