Payudara yang keudara

Gambar hasil dari carian Google Image ↑

Bukan artis je yang macam tu, orang kebanyakan pun macam tu. Itu memang hak lu orang tapi lu kena fikir sensitiviti orang lain, nafsu orang lain, privasi orang lain, pandangan orang lain. Kalau benda lain yang lu nak dedahkan mungkin lelaki macam gua ni boleh tahan nafsu lagi tapi di bahagian dada kot, payudara a.k.a tetek. Dah nak terkeluar da gua tengok, mengigil beb. Masalahnya bila da kena rogol baru nak salahkan lelaki, sebelum tu taknak beringat. Dah kena raba dalam bas, train baru nak buat laporan polis. Lain kali jangan pakai seksi-seksi, mau tak kencang dada lelaki menengok. Kalau gua mungkin gua boleh menahan nafsu lagi, kalau orang lain memang terus terkam je. Nasib lu orang la, sendiri tanggung

7 ulasan:

kupu-kupu biasa berkata...

wah.. gua terliur.. air liur mengalir deras.. oohh no... gua sudah jadi lesbian... hahahaha..

*eleh nasi lemak 20sen lauk asing pon nak tayang2.. plis lah mereka2 ni...

*tapi gua terliur juga.. hehe.. oh no..

suffiakmal berkata...

tak boleh blah la kupu kupu biasa. LOL

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu2--> kalu lu dah terliur gua da confirm ketar lutut..
hahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

akmal--> die mmg tak ble blah...
hahaha

kupu-kupu biasa berkata...

siot je kutuk gua disini.. ceiitt..

gua igt nak jadi part time lesbian lepas ni...

cuti kejap2 dr ke-lesbian-an utk kuar dating dgn laki.. hahaha.. sbb air liur gua lagi deras bila tgk lelaki manessss ada 6 pax n sluar low waist..

*ok air liur deras dgn hanya membayangkan..* hahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu2--> mcm tu plak...?
ni mesti salahkan lelaki tu sbb nak jd lesbian..
hahaha

Dayangku Nabilla Huda berkata...

LOL.."onair boobs"..er ala die yg memakai pon akan terasa ketidakselesaan nya.even dress last minute pun xkan xde other option.sarung baju kurung raya tahun lepas.pe susah..kita ade bnyk pilahan dalam hidup.nak tak nak je..