Lebihkan protein untuk lebih sasa


Tinggi 170cm berat plak 55kg, memang tak stabil. Untuk tinggi seumpama dengannya memerlukan berat 60kg ke 65kg, baru BMI stabil. Perbezaan hampir 10kg, ini bermakna gua kena naikkan berat badan.Walaupun berat badan gua tidak mencukupi, ini tidak bermakna gua tak sasa cume KURANG sasa.


Cuba bayangkan badan gua lebih sasa dan lebih mantap, macam brader-brader bina badan tu. Gua rasa lepas ni banyak la gua upload gamba separuh bogel gua kat sini nanti, maksud gua gambar susuk tubuh badan gua. Mesti penuh dengan ketul-ketul selain urat bersilang-silang, gua memang serius nak naikkan berat badan. Damn....

8 ulasan:

pizli berkata...

Cari kat forum lowyat banyak diaorang jual whey protein dan segala benda utk bodybuilding dengan harga murah..

Awang Hafiz berkata...

usaha tangga kejayaan! amik protein lebih, fokus weight training.

BISKUTMARIE(",) berkata...

pizli--> thanks bro....
gua pun xpham sgt psl protein2 ni..
tq2

BISKUTMARIE(",) berkata...

AH--> pesanan yg baik...
tq bro...
bertmbah smangat ni...
hahaha

Awang Hafiz berkata...

kalau nk bli protein online, leh pg sini.. www.fitnutritions.com..

owner kedai ni pun asalnya badan kering jek.. skrg ada 6pax dh.. awek pn lawa gilos.

BISKUTMARIE(",) berkata...

AH--> thanks for the info...
like....

Tanpa Nama berkata...

berat 55kg. buat weight training, amek mass protein, jgn salah beli dgn protein biasa sbb protein sahaja takkan besar badan tu. kalau perlukan sapot, meh datang kat gym stadium shah alam. aku ade kat situ. btw, kalau nak supplement murah, usha2 kat sini.. http://www.musclemaniaclub.com/

Tanpa Nama berkata...

An impressive share! I've just forwarded this onto a colleague who was doing a little homework on this. And he in fact ordered me lunch because I found it for him... lol. So let me reword this.... Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk about this issue here on your blog.
Here is my web blog : http://leanmusclex.net