Setuju?

Setuju tak kalau gua mengunakan pendekatan "saya, awak" dalam penulisan blog gua lepas ni?



*entri "Saya suka awak" tidak bermaksud apa-apa, saja menge-test market. hahahaha

10 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

setuju,aku pun dah lama tukar aku-kau ke saya awk.nampak sopan dan ayu walaupun hakiikatnye takde la ayu sgt pun..

Salasiah Ammar berkata...

boleh je awak..janji sempoi..;p

kupu-kupu biasa berkata...

saya x kisah.. blog awak, bukan blog saya.. macam mana pon saya suka je baca... hahaha

(tetibe cam nampak unggas berterbangan and gua dok bersimpuh tepi sawah sambil makan cucur udang menunggu kanda pulang... hahaha.. klasik abis.. )

serious... saya x kisah.. awak kisah?

BISKUTMARIE(",) berkata...

mimie--> hahaha...
tapi mcm tak rock la plak..
kihkih

BISKUTMARIE(",) berkata...

salasiah--> sempoi dah semestinye..
huhuhu..
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> bile bace komen lu gua rase nak batalkan pendekatan "sya awk" tu...
hahahaha

Tanpa Nama berkata...

mcm ko sopan sgt..
boley blah la wey giler..!

:D~~~

kupu-kupu biasa berkata...

hahaha.. apsal lak nk batalkan?..

cuba lu bayangkan klu gua yg guna "saya awak".. hahahaha... serious kena pki kain batik duduk tepi titi.. baru matching.. hehehehe

BISKUTMARIE(",) berkata...

munie--> aku lah jejake paling sopan yang pernah ko kenal tau..
hahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> gua pakai suar koyak², takkan nak ckp "saya awak" kot
kan..?