Apabila orang Kolumpo balik kampung, stailo

Balingan yang jauh perlu bagi menjamin keselamatan diri

Tidak di galakkan bermain bahan letupan tidak memakai baju, bahaya

Cara balingan bahan letupan paling menarik, hebat

Permainan yang paling tidak mendapat sambutan tapi selamat

Persediaan yang rapi perlu sebelum di letupkan




Kalau kat Kolumpo kena tangkap, jiran sebelah buat report nanti. Time kat kampung je dapat melepaskan gian bermain letupan, tanah lapang, jiran tak komplen. Mak gua pun tak marah, kawan nak main letupan pun ramai. Pakcik gua pun join, memang stailo.





**Amaran: Bermain bahan letupan adalah di haramkan di Malaysia!



8 ulasan:

roxy berkata...

wah. stunt2 yg sangat membahayakan kesihatan tu... aahahhahahah

~AmyLiana8886~ berkata...

bese tiap2 taun ayah sy main mercun mcm nie..hihi..

selamat hari raya biskut

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> hahahaha...
setahun sekali, kadang² gian jugak...
hahaha...

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy--> sgt sporting..
hihi..

selamat hari raya amy

suezen berkata...

melampau tul main mercun!!

ALYN_C3N1 berkata...

ishk3..bahaya tue..huhu

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> mercun tu yang melampau..
huahua

BISKUTMARIE(",) berkata...

alyn--> memang bahaye, tpi gian nak main..
hahaha