Eccentric FC

gua selaku pembekal idea² tuk team futsal Kg Lubuk ingin menyuarakan cadangan name tuk team, setelah gua mnyelak kamus kurang dari 1 minit gua dapat 1 name yg gua syak mmg sesuai sgt- Eccentric FC, tak syak lagi mmg sesuai sgt da dgn team gua ni- sumenye pelik² belaka! gua akan ketengahkan cadangan gua ni pada mesyuarat agung yg tak bernombor kerna tak pernah ade pun mesyuarat sebelum ni- ape pendapat lu orang tentang cadangan name team futsal gua?




*Eccentric = pelik, aneh, ganjil



4 ulasan:

suezensuzanna berkata...

eccentric...hurmmm

baby cipai dunk berkata...

hmm..ok2..
napa xbiskutmrie jak???
hihihi...joke...;)

baby cipai dunk berkata...

i mean biskutmarie fc..lg cute.hihihihi

BISKUTMARIE(",) berkata...

mcm malu je nak letak biskutmarie fc...
hahahaha...
:D