Motif

Gua cuba buat blog ni gila owesome macam berkelip-kelip je bila orang datang, kadang cuba gak nak buat ala-ala sweet penuh dengan cerita-cerita lelaki perempuan ayat bunga-bunga. Ada sampai 1 tahap tu gua bercadang nak buat blog ni jadi macam kelas sastera, penuh dengan puisi-puisi dan sajak-sajak. Alhamdulillah otak gua masih lagi waras untuk tidak melangkaui garisan ketidakwarasan, atau tidak melangkaui batas kegagahan gua.


Gua mengambil langkah untuk tidak membuatkan blog ni owesome, sweet atau penuh kesasteraan. Biarlah blog ni macam ni, cukuplah untuk lu orang tau yang gua ni seorang lelaki normal dan bukannya lelaki songsang. Akibat kekurangan sumber nak kemaskini blog, inilah jadinya. Untuk pengetahuan, filem Haywire tak best. Mengantok dan sangat perlahan





4 ulasan:

ROXY berkata...

HAHAHAHHAHAHHAHHA.

Itu je reaksi yg mampu saye bagi. HAHHAHA

sarah ramle :) berkata...

tak tahu kenapa tapi tetiba 'terasa' sikit dengan post kau neyh ianya seperti memerli intipati blog aku.

HAHAHA :D

kupu-kupu biasa berkata...

gua x pasti sama ada blog lu mmg suma kaler itam atau gua punya internet yg slow... hahahaha...

bila lu nk kawen?

[sutera kasih] berkata...

apakata awk letak gmbr bisukut marie hehe