Mengenali & Dikenali

gamba ditahap tidak berkualiti, sebabnye gua zoom terlalu jauh- Eric gua tak bawak jadi gua pakai kamera HP je, soni eriksen- kejadian kat Pavillion, lebih tepat lagi kat food court atau bahase Malaysianye medan selera- tengah duk memikirkan nak makan ape, aku dikejutkan dengan kejutan- "Jimmy Choo, Jimmy Choo"- gua tersentak, "Apehal lak minah ni" getus gua dalam hati- "Kenape?" bersuara gua antara terkejut dgn marah- "Kenal tak sape tu?" sambil jari telunjuknya menuding kearah seseorang- "Sape? Tak kenal pun" jawap gua- "Tu la Jimmy Choo, pereka kasut Puteri Diana dulu" balas beliau- "Oooo, confirm ke tu die?" tanye gua- "Betul, tu die" balas beliau lagi- walaupun sebenarnye gua tak berape kenal sangat Jimmy tu dan dia pun tak kenal gua tapi gua menganggap die sebagai orang yg boleh dijadikan idola, atas sebab beliau ni berjaya di negara orang dan telah menjadi orang yang terkenal dan dihormati di seluruh pelusuk dunia- Jimmy ni pun bersikap rendah diri, sebabnye sanggup makan hanya di food court bersame family- jadi status die dgn gua tak lari jauh, sebab gua pun mkn kat food court gak cumanye gua kena lebih usaha- lepas dari pertemuaan jarak jauh tu, gua cube mengenali beliau




gambar ni bukan hiasan, ini benaran (kualiti gambar tidak memuaskan)

8 ulasan:

Mimie.Candy Cane berkata...

kadang2 berangan jugak nak pakai kasut rekaan jimmiy choo...

~AmyLiana8886~ berkata...

xkenal pun jimmy ni tp nama dia tau la..mmg glamer sgt..

kupu-kupu biasa berkata...

lu confirm ke tu jimmy choo?.. coz gua pon x kenal... cuba lu upload pic dia dr internet kasi bezakan... hehehehe

StudioV berkata...

heheh....he's looks like jimmy choo:)...c..hanya pompuan je yg kenal:)

BISKUTMARIE(",) berkata...

Mimie--> dengar cerite kasut die harge mmg starting beribu...
mahal tu...

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy--> musykil ni kalu orng pompuan xkenal jimmy...
tp die mmg femes..

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> gua kompem tu jimmy choo...
time gua snap pic die, yg len pegi order makanan...
gua rase anak bini die kot...

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> bkn looks like, dah mmg die...
siap ade budak amek autograf die lagi...
1 food court duk tengok jimmy ni..