Marathon yang menyejukkan






gua merasakan ini adalah kerja giler, pasalnya gua tak pernah melakukan perkara yang sedemikian sepanjang hidup gua dan gua tak pernah membayangkan untuk melakukannya- ape pun semuanya dah terjadi dan yang pasti memang enjoy- perkataan "enjoy" bukanlah untuk cover lain atau nak sedapkan hati sesiape, memang betul-betul dan sangat enjoy- thanks untuk orang yang berkenaan yang buatkan gua rase sangat jakun bile masuk wayang Gold Class, kerusi boleh turun naik beb siap ade selimut lagi- gua pendek cerite, gua melalui Movie Marathon Sabtu lepas- 3 movie dalam 1 mase, bermula 5 petang berakhir pade 12 tengah malam lebih kurang- gigil usah cerite la kan, abes kecut segale isi dan kulit gua- lain kali bawak sweater k



11 ulasan:

nurathirahkaman berkata...

haha.....tuh baru tiga....kalau 4-5 mest terok

~AmyLiana8886~ berkata...

wow..melampau..xsabar nk tgk karate kid..best x?

BISKUTMARIE(",) berkata...

nurathirahkaman--> itu lagi melampau..
hahaha..
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy--> best....
bnyk pengajaran dlm cite tue...
tpi action tak superb mcm filem jackie chan sebelum ni..
maklum la cite budak²...

~♥ iella ♥~ berkata...

gambor nie sapa main???cm best ja..

roxy berkata...

suda lame tidak menjenguk ini blog. :)
wah. tgk wayang smpai 3. hahahahha.

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> ingtkan dah xnak singgah..?
tu la die, nasib baik 3 tak 5...
haih...

roxy berkata...

pastilah mahu singgah. sahabat lame di blog ma. :)

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> thanks...
:D

maz berkata...

mak aihhh mhl tol ek (jakun)

BISKUTMARIE(",) berkata...

MAZ--> orng blanje, gua sebat je...
hahahahah...
:D