Cultural Night

agak giler tema dinner family day opis gua ni, apa gua nak pakai? Jawa? Punjabi? ini sume keje giler la- buat la tema Movie Star ke, bole la gua pakai underware kat luar macam Batman- tolong gua fikirkan ape baju tuk tema dinner tu nanti, tolong erk? gua nak pegi muhasabah diri jap

7 ulasan:

Queen berkata...

pakai lampu iron mas sama mask dia....ha..stylo u...

kupu-kupu biasa berkata...

cultural nite?.. lu pki kotak susu kultur tu beb.. matching dgn nama tema.. hahahahahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

qUEEN--> berchaye sgt nnt...
hahahaha...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> itu nak menjatuhkan maruah gua tu beb...
nnt xdpt award r gua mlm tu...

suezensuzanna berkata...

uiks....ape tema nyer

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> cultural nite....
masih lg memikirkan ape yg nak dipakai...
haih...
:D

nurathirahkaman berkata...

underwear kat luaq tuh bukan batman tapi superman