Memalukan

entri gua kali ni agak membuka pekong di dada sendiri la lebih kurang, mmg memalukan- haih, ape punye suwei jalan cerite hidup gua semalam- kononnye nak balik awl, jam belum 5:30 meja gua da siap kemas- laci gua kunci rapat, PC gua kasi shutdown- sume da settel gua angkat kaki lambung menuju ke lift- cerite bermula di ruang lift, elok gua sampai je kat lift, gua tengok pintu lift da terbukak- elok gua nak masuk pintu lift ni boleh lah tertutup jadi gua tahan la guna kaki, kasut kulit la kate kan- kebetulan dlm lift ade 2 orang, gua ingat tahan pakai kaki pintu lift terbukak balik tapi tak- kaki gua dengan kasut kulit tadi tersepit antara pintu lift, siot pintu lift takde sensor- company tinggi tapi lift tak berjenama, haram sungguh- hampir 5 minit gak kaki gua tersepit, sakit mmg sakit tapi malu lagi tebal kot-

jenuh la 2 orang yg dlm lift tu tekan butang open, tak boleh jugak- syok sgt pintu lift ni kat kaki gua, sampai tak nak lepaskan- gua tarik tak bole, nak angkat pun tak bole- gua nak kepak pakai tangan je pintu lift tu tapi tak berdaye, gua rase nak pitam je sebab malu gile- last gua twist kaki gua kekanan sekuat hati, akhirnye pintu lift terbukak gak- fuhh, lega gua- pintu tu terbukak je gua cepat² masuk dalam, 2 orang yg kat dalam gua perhati kaki gua- gua buat selambe je, dalam hati mmg malu tahap dewa- gua berlagak normal, walaupun sakit bercampur malu-



p/s:- pastikan anda memakai kasut kulit berjenama Xes, kualiti terjamin (gua beli time offer RM38.50 je)

10 ulasan:

munie berkata...

ade hikmah aku xdtg smlm..
kalau x mcm org giler da aku gelakkan ko..
ko cite td pn nk tburai usus aku..
hahahahaha..!!
malu weh~~~

BISKUTMARIE(",) berkata...

munie--> argh ko..
suke gelakkan orang...
bayangkan ko kat tempat aku...?

suezensuzanna berkata...

aduiyai!...aku plak mcm org giler gelakkan ko kat opis aku nih...tak leh nk imagine dowh!!!!!!ADUIYAIII

kupu-kupu biasa berkata...

perghhh.. kaki lu ok dh x? gua concern ni... nk masukkan dlm perancangan duet kite x pic kaki lu?... hehehehe... kental...

LaNa berkata...

bro.. lu bwat wa ketawa guling2 la.. HAHAHAHA=D

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> aduyai....
malu gua...

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> nasib la gua pakai kasut kulit, kalu tak mau patah tulang temulang gua

BISKUTMARIE(",) berkata...

lana--> tak baik gelakkan gua, malu tu...
hahahah
:D

helmi berkata...

rilek beb.
gua rasa org dlm lift tu pun tau 'kesakitan' yg lu alami.

BISKUTMARIE(",) berkata...

helmi--> gua tak rasekan tu, gua tau dorang gelakkan gua...
hampeh....