Bahasa Kacuk


inilah yang terjadi sekiranya mamak menjadi kerani terpijak, boleh mendatangkan masalah yang memudaratkan- reaksi gua yang pertama bile ternampak menu ni mmg sudah pastinya pecah perut gelak besar, putus urat kentut beb- kalu lu orang ade kat tempat gua, ape lu orang nak order?
p/s:- bahasa menunjukkan bangsa

10 ulasan:

zue anak sudin berkata...

hahaha..tak boleh blah!
nak try managao shake la... mcm laen drpd lain je. haha..

Queen berkata...

ahaha....diorang ni bukan reti nak hired org melayu ke..org bumiputera utk buatkan menu utk depa..kalo dah kedekot sangat...suruh je customer eja...pekebenda la diorang nieyh

suezensuzanna berkata...

ko x baik tau gelakkan org

~AmyLiana8886~ berkata...

macam2..suka hati dia je kan..

BISKUTMARIE(",) berkata...

zue--> hahaha...
ape la rse managao shacke tu kan...?
hahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

queen--> betul tu...
hahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> hahaha...
tak boleh tahan beb...
terpakse gelak takut batu karang nnt...
hahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

amy--> itu la pasal..
men redah je nak tulis ape..
aduyai...

gO mi NaM berkata...

hai tuan tanah..

BISKUTMARIE(",) berkata...

go mi nam--> hai..
:D