Padat

Sejak akhir-akhir ni hujung minggu gua sangat padat dengan majlis kawen, sane kawen sini kawen. Minggu ni aje ade 2 majlis kawen, minggu depan pun same dan berlarutan ke minggu² seterusnya. Bukan takat sekitar lembah Klang malah sampai ke Utara semenanjung, begitu padat hujung minggu gua. Dari majlis² tu boleh la gua asah bakat gua menggunakan Eric yang gua baru beli, lu orang kenal tak Eric gua? Takpe nanti lu orang akan kenal jugak dengan Eric gua tu, die 'rakan' baru gua. Tenggiling lu orang da kenal, Lucy pun lu dah kenal. Nanti berkenalan lah dengan Eric gua pulak ye, Lolipop lu orang nak kenal tak? Ni pun baru gak, Lolipop gua tak manis tapi comel (perasan plak die nanti).


-nanti gua upload gamba² terbaik hasil tangan gua menggunakan Eric

9 ulasan:

~♥ iella ♥~ berkata...

selamat pergi makan kenduri...

roxy berkata...

uiks2. :) ta tahu nk komen ape. :p

kupu-kupu biasa berkata...

gua xleh view entry lu yg ada pic tu so gua x sure tekaan gua yg tepat tu ape..

BISKUTMARIE(",) berkata...

iella--> semoga selamat semuanye..
huhu..
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> aik?
sampai xtau nak komen ape, kes berat ni..
hehehe..
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> ala beb, itu mslh kecik je..
lu xdpt tgk pasalnye gua dah buang entri tu...
ape la lu..

kupu-kupu biasa berkata...

oww...mane gua tau.. gua kan buta IT... hahahahaha... cuak gua seketika... igt lu dh xnak kawan dgn gua.. gua dah emosi dh kat opis... habis suma kena marah (padahal gua mmg suka cari alasan nk marah... hahaha)

suezensuzanna berkata...

ahaks!....aku dh kenal kot eric ko!.. x sia2 ko dtg!...dpt gak aku kenal eric ngan....sape tuh ehh:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> yang lagi 1 tu lolipop gua...
hahahahaha...
thanks beb jemput gua dtg wedding lu...
mmg cun...
huhu...
:D