Dirimu Aku Miliki

Impian gua akhirnya tercapai, Alhamdulillah. Perasaan gua sekarang ada sket mengelenjat, maklum la barang baru. Da lame gak gua idam benda alah ni, keterujaan nak memiliki memang membuak-buak la. Selama ni duit yang menjadi penghalang gua untuk memiliki bende ni, mungkin memang jodoh gua kat bende tu, ALLAH bagi gua sedikit rezeki untuk memiliki bende tu. Maka termakbul sudah impian gua, mungkin cita-cita gua lepas ni akan tercapai gak. Walaupun jenis dan model bende ni tak sehebat orang lain tapi memadai lah bagi gua yang boleh dikatekan tahap bawahan lagi, baru nak belajar la katekan. Lu orang tak perlu nak meneka ape benda tu, kerana gua akan upload gamba bende tu esok. Gua rase esok la, mane tau gua lupe ke kan. Tapi macam best gak kan kalu men teka-teka ni, cuba lah lu orang teka ape "benda" yang gua cakap kan tu. Apa lagi teka la, ha teka. Teka la, teka jangan tak teka



Gamba hiasan

notaberantai:- Alhamdulillah atas rezeki dan harta yang dikurniakan


6 ulasan:

kupu-kupu biasa berkata...

lu beli dslr atau camera lomo?.. hahaha... gua mmg suka teka teki gini... hahahhaa

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> lu ni mmg tak bole dibawak berteka-teki la...
baru nak suspen...

**lu mmg pembaca setia gua beb, gua terharu....
uhuk....

mishl i n z berkata...

taknak teka tapi nak ckp entry nie cool =)

mishl i n z berkata...

taknak teka tapi nak ckp entry nie cool =)

BISKUTMARIE(",) berkata...

mishl i n z--> thanks...
lu pun coooollll....
heee...
:D

LaNa berkata...

Dah agax dah.. mesti beli camera DSLR kn?? kan dulu lu ade ckp dlm entri benda2 yg nak beli kalaw ade duet lebih. Lucy lu da dpt. mesti slr kn si eric tu? Tahniah!! Wa dah ade Luna. Maw kenal x? hahaha=D