Jari jemari dah kebas

jari jemari gua terasa amat gatal sejak dua tiga belas menjak ni sebab da lame sangat rasenye tak meng-update blog, gua pun dapat merasakan yang lu orang amat merindui gua- tak yah tipu la gua tau lu orang mesti rindu kat gua punye- gua ade sket masalah baru² ni, masalah tak besar mane la tapi tetap masalah bagi gua- tak bole nak story tentang masalah gua ni, sebab kebanyakkan lu orang ni perempuan- gua segan nak story dan lu orang plak jangan memandai nak meng-andaikan masalah gua- nanti bertambah masalah plak gua- sebenarnye gua xder masalah pun, lu orang je yang ade masalah dengan gua-

ini ade bende gua nak sampaikan lu orang, memandangkan gua da lame tak kemari mesti lu tertanye-tanye ape perkembangan gua sekarang- takde ape yg kembang sangat cume gua nak bagitau yang rambut gua da panjang, da mula rimas- sekian saje taip-an gua untuk kali ni, sehingga berjumpe lagi dihari dan waktu yg kite tak tau- assalamualikum.....


9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

blog maseh ader. tp hnye segelintir saje yg tahu. :)
mahukah? tp jgn bg tahu org laen tau!
hahahahhahahah

~roxy~

kekonflikanhidupaku.blogspot.com

kupu-kupu biasa berkata...

gua xnak tanya pon perkembangan lu... gua cuma nak tau lu rindu kat gua ke x.. dari tadi gua tunggu lu ngaku.. hahhahaha

LaNa berkata...

lalu lalang jup~ lame x singgah. wie=)rambut da panjang? g potong la bro. ensem sket nnt. ahaks=P

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu² biasa--> hahaha...
pngakuan gua nnt mmbtkan gua akn diterjah...
bahaye beb..
huhu...

BISKUTMARIE(",) berkata...

Lana--> tu yg mls nak ptong tu, sbb nnt ensem sgt...
hahaha...
lame btul xdgr berite...
ape citer skunk...?

ALYN_C3N1 berkata...

Ooo..tapi bkn laki2 kebnyakan suka rmbut pnjang ker..ala2 jepan, korea la, italian la...hehe..nape lu rimas plak..

BISKUTMARIE(",) berkata...

alyn--> rimas sebab mak bising...
hehehe...
:p

LaNa berkata...

rindu kah? ahaks! hensem la sgt bro.. haha..skrg tgh praktikal la.ehh, nnt lucy dpt member baru. agak2 leh kamcing x? wahaha=D

BISKUTMARIE(",) berkata...

lana--> rindu..?
ahahaha, mgkn tidak...
praktikal kat mane...?
Lucy xde mslah punye, die pun tak ramai kawan..
huhu...
:D