Cuci Mata

inilah kerja gua bila ke 1 tempat, gamba, gamba, gamba- boleh di katakan dah menjadi tabiat gua tangkap gamba di mana-mana saja gua pergi, bukan tebiat, tebiat tu lu orang- ni antara gamba-gamba yang gua tangkap semasa berjalan di tempat orang, tapi masih di dalam Malaysia- gamba ni gua da edit sikit, bagi ton warna tu naik sket- al maklum la pakai kamera hp je, ditegaskan di sini, gamba dibawah hasil kerja tangan gua sendiri- gua tak curi kat mana-mana laman sesawang ataupun di kedai berhampiran- lu orang tengok je la gamba-gamba kat bawah ni, kasi komen sket- sikit je tak yah lebih-lebih, paham?









11 ulasan:

Zulkifli Shawal berkata...

oi da jadik batman! x jadik beskot ke? haha
mst lu pkai soni eriksen kan?

BISKUTMARIE(",) berkata...

zul--> jadi batman lagi senang...
huhu...
soni eriksen la bro ape lagi...
bajet xder nak beli kamere beso...

suezensuzanna berkata...

hahahahha!...bgs bgs dh berkawan korg berdua nih...ape lagi..lepak jom!...nk bg korg bende nih!

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> bile nak lepak...?
biskut xder hal...
ape² halo je....
:D

Zulkifli Shawal berkata...

benda hape la dia nk bg tuh..
ko kna prank jek dgn dia kang beskot..
haha!

ALYN_C3N1 berkata...

ok la tue...blh tahan jgk..(ckitje komen nt kena marah)..hehe

BISKUTMARIE(",) berkata...

zul--> ckp dari aritu nak bagi, da lme gak gua tggu...
ni pun da bau hancing, mcm kena kencing..

BISKUTMARIE(",) berkata...

alyn--> hahaha...
xmarah de...
thanks...
:D

kupu-kupu biasa berkata...

beb..gua suka lah pic lu amik... ajar gua camne nak amik pic gitu plis.. gua ada ah camera canggih skit.. oww pembetulan, gua xde camera... gua rembat adik gua punya... gua papa kedana skit... hahaha... sampai arini gua xtau guna... bantai pki automatik je.. last2 gua pki camera henpon..

tu gambar pin-up majalah mangga tu lu amik katne?.. gua cube ngeja yg jawi tu tapi serious fail... hahahaha

BISKUTMARIE(",) berkata...

kupu²--> gua pun amek pakai kamera hp je...
pastu gua edit sket kasi lagi true..

lu ade kamera ape beb...?

tak silap gua tulisan jawi tu die tulis SUngai Lukut..
kalu tak silap la..

:D

kupu-kupu biasa berkata...

nikon d5000.. gua pinjam sampai bulan april... hahaha.. buat mase ni gua tgh blaja sikit2... tp gua dh mahir dh pki kamera henfon.. hehe

lu rase sungai lukut?.. confirm ke?.. hahaha..