Birthday St0ry

26/5/2009
-merupakan ulang tahun kelahiran adik aku yg ke-16 (Ude)-selamat hari lahir, dimurahkan rezeki, diberikan mase depan yg cerah (x seperti abg-abg kau, hahah)- hadiah ape yg aku nk bagi tak tau lg, silap² x der hadiah hahaha (tggu je lah ye)- ni ade 1 pesanan tuk ko dari seorng abg bernama fadli, belajar elok² jgn malas², aku nak ko ubah flow dlm keluarge, jadi yg best of the best, buat keluarge jadi bangga-

29/5/2009
-birthday seorang insan yg pernah bersame dgn aku selama 5 tahun-selamat hari lahir yg ke-25, semoga dipanjangkan umur dan dilimpahkan rezeki-

31/5/2009
-happy birthday aku ucapkan kepade Siti Hawa yg ke-24-semoga ko dpt capai ape yg dihajati, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur-ceria² selalu, jgn ikut sgt keras kepale, awk tu semakin hari semakin tua hahahah-ape² yg ko buat aku sentiase sokong, ape² just bagitau je ape yg bole ditolong aku tolong-mgkn ade suprise party, tpi tgk la keadaan mcm maner-hadiah?? mgkn ade mgkn takde, so jgn la mengharap sgt hadiah dari aku, hahahaha-


-ape-ape pun aku harap korang sume berjaya dalam hidup-"KESABARAN KUNCI KEJAYAAN"

1 ulasan:

ekino berkata...

SELAMAT HARI JADI UNTUK SEMUA :)