I Like 28

lu orang penah tak mengalami masalah macam gua? asal cari seluar je takde saiz, asal cari je takde saiz- selalunye seluar slack la, macam jeans tu takde masalah sangat- saiz yang paling kecik selalunye 29-30 tapi pinggang gua hanya muat pada saiz 28- ape la nasib gua, orang² macam gua tidak di beri layanan istimewa- lu orang cuba cari seluar slack saiz 28, kalau jumpe bagitau gua- gua da penat cari...

kadang² terfikir gak nape saiz 28 takde, padahal banyak je pinggang² orang bersaiz tu gua nengok- terase pun ade, macam kena sabotaj pun ade- terkilannye gua, kadang² timbul rase nak jadi tukang jahit- gua nak bt seluar slack hanya bersaiz 28, name kedai gua nak letak "I Like 28"- stylo gak idea gua ni tapi tu la kadang² idea yang datang ni pun macam nak perli gua, damn....

ade tak sesiape yang bersaiz pinggang dengan gua? bole la swap slua dengan gua, kite gilir² pakai- amacam? macam-macam.....


--> kurus sangat ke gua? ade je six pack, huh...

4 ulasan:

peaNut berkata...

wahhh...kecik tul pinggang..jeles eyh...hihi

suezen berkata...

ko p pki sluar pompuan..mesti ader size...ngeh ngeh

BISKUTMARIE(",) berkata...

peanut--> pinggang mcm pinggan..
hee...

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> cadangan yang baik tuh...
hahaha...
;D