Kisah Di Bazar Ramadhan

pergh.... agak² sikit kak, bulan puasa ni- pergi bazar dah macam pergi kelab malam, terdedah sana, terdedah sini- runtuh beb iman orang² macam gua, dugaan memang hebat- kalau cina atau india takpe lagi, ni bangsa sendiri, agama sendiri- tau la life lu orang dah memang macam tu, tapi apa salahnya lu cover sikit sempena bulan puasa ni- orang lain pun nak kena jaga pahala puasa dorang jugak tapi kalau lu orang dah datang terbukak sane sini, tinggal berapa je pahala kami orang?

memang bukan gua yang tanggung dosa lu, bukan gua yang beli pun pakaian lu orang tapi tolong hormat orang sekeliling lu- dengan tertutupnye diri lu, tebal la sikit pahala puasa gua tahun ni- mata mana yang tak memandang kalau dah disajikan dengan permandangan yang "terbuka" luas? mintak simpang....


*sedangkan imam boleh runtuh nafsu inikan pula gua, haih....

14 ulasan:

Queen berkata...

setuju!!!.....

pakai macam tak cukup kain..haih

cik GULA-gULA berkata...

sokong!

suezen berkata...

uiksss...tuudiaaaa

BISKUTMARIE(",) berkata...

queen--> dugaan...

BISKUTMARIE(",) berkata...

cikGULA-GULA--> yeah...
ish, ish, ish....
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> tapi sue jgn fikir yg bukan² plak...
hahahahah....

mcm mne pose sebagai isteri & membawa budak..?

Salasiah Ammar berkata...

saya pun sokong!!

Tanpa Nama berkata...

argh..
ko mmg mcm 2..
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

Salasiah--> dasat kan dorang ni...?
haih....

BISKUTMARIE(",) berkata...

tanpaNAMA--> argh ko ni ade je bnde nak jahanamkan aku...

oi bile nak berbuke same² ni...?

Tanpa Nama berkata...

aku ke kL 28hb..
blk trganu 1hb..
ko nk payung ke..??
ala..
bln pose pn kedekut..

BISKUTMARIE(",) berkata...

tanpaNAMA--> bulan² pose la kena kedekut, bnyk duit nak pakai...
huahuahu...
29 haribulan la, ko try tnye gemuk tu...
sendiri mkn sendiri bayar, huahuahua...

roxy berkata...

samelah! kelmarin pon terserempak gak ngn pompuan mcm tu. haih. da lebih kurang same da dgn bulan2 yg laen....

BISKUTMARIE(",) berkata...

roxy--> tau takpe...
sikit tak respect org lain....