Cameron Highland (Gambar)











gigil memang sah dah kat sane ditambah plak angin sepoi² berbahase, hujan kadang²- bayangkan gosok gigi pun pakai air panas, belum cebuk dalam toilet lagi- tergeliat rasenye, sejuk bukan main lagi- kena teh tarik memang saat paling best sambil sedut 2-3 batang rokok tanpa henti selain berborak berbahase Ingeris, memang cara- kenderaan paling cool sudah tentu land rover berstatus pencen, gah mengangkut berpuluh bakul sayur segar- pasar malam Brincang dipenuhi orang tersampuk dek keghairahan warna kemerahan strawberi yang rase tah pape tapi gua lebih teruje dengan jagung Mutiare yang manis dimakan mentah- lambakan kaktus di satu point membuatkan rase diri dipukau dan terpukau melihat keindahan dan keunikan bentuk dan jenis kaktus disitu selain duit dalam wallet mengalir macam air- tidak sah rasenye singgah di gerai² orang asli tepi jalan membeli petai yang sememangnye jauh beza dari tempat lain, sekali pandang terus jatuh cinta-




6 ulasan:

peaNut berkata...

cantek gmba2 yg awak ambik ni...kehijauan tu mmg menarik perhatian...huhu..sejuk mata memandang

BISKUTMARIE(",) berkata...

peanut--> sejuk mate memandang sejuk lagi badan...
hahahaha...
:D

suezen berkata...

tuuudia petai....besar2 nmpknyer.. tp kan gambar yg first tuh..x leh blahhh aiyoo

ekino berkata...

petai terbaik!! :D

BISKUTMARIE(",) berkata...

sue--> gamba yg 1st tu la yag paling gempak pe...
hahahaha...
:D

BISKUTMARIE(",) berkata...

ekino--> mmg terbaik dari ladang...
:D