Happy Birthday

24-4-09

Happy Birthday t0 You~~
Happy Birthday t0 You~~
Happy Birthday t0 You~~~~
Happy Birthday t0 You~


Yeah.............


Selamat ulang tahun kelahiran tuk ayah aku-arini genap 53 um0r ketua dalam keluarga aku ni-ntah ayah aku tau ke tak hari ni hari lahir die, die bukan mcm kite selalu menyambut hari kelahiran hahaha-ini ucapan untuk ayah: "Semoga sihat sejahtera selalu, dimurahkan rezeki, sentiasa macho, cute & cool selalu huhu-AMIN"



-konon² kek la ni, hahah-kalu la aku tau bt kek, hmm...

1 ulasan:

ekino berkata...

hihi..

smoga ayah kamu panjang umo..

ok pe ngan lukisan kek tuh.. :)

tak pe lah..ayah mst hargai gler kamu wat ucapan tuk dia..tu pun da terlebih ckup bg dia :)