Gua tak suka COC tapi layan Racing Rivals

Ni jelah game yang aku layan kat fone, game lain memang gua tak minat. Ape sekarang tengah top COC, dengar sampai bercerai berai, ntah la. Aku game-game strategi ni payah sikit, tu sebab tak minat game macam tu. Kalau game racing, boleh la di ketengahkan, tu pun takde la layan sangat pun. Agak-agak rasa boring gua layan la, takde la macam COC tu, tengah drive pun kena layan, punah macam tu.








1 ulasan:

aquarius morius berkata...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur